Loodgieter Tilburg

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Tilburg

Loodgieter Tilburg? Zit er een verstopping in uw riool, wc of afvoer? Wij zijn een loodgietersbedrijf werkzaam in Tilburg dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.

De meeste verstoppingen zijn lastig te verhelpen. Veel mensen hebben niet de beschikking hebt over het juiste materiaal. Gelukkig hebben wij daarom ervaren rioolontstoppers in dienst. Zij zijn voorzien van professionele apparatuur. Hiermee kunnen zij elke verstopping verhelpen.

Wilt u van uw verstopping af? Maak dan snel een afspraak bij Loodgieter Tilburg? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95.

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Services

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

013 204 42 95

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Tilburg. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Tilburg.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Tilburg en omstreken

Loodgietersbedrijf Tilburg

Ontstoppingsbedrijf Tilburg is in de hele regio in en rondom Tilburg. Wij brengen in geen enkel geval voorrijkosten in rekening!
Het maakt voor ons niet uit u een loodgieter in Tilburg Zuid, Oost, Noord, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn! Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Heeft u een verstopping en bent u opzoek naar een specialistische loodgieter in Tilburg die u hierbij kan helpen? Neem gerust contact op met een collega van Loodgietersbedrijf Tilburg op 013 204 42 95.

Tilburg Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Tilburg

Jaren Ervaring

Tilburg Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Tilburg

Ontstoppen

Ontstoppen Tilburg?

Het is mogelijk dat uw gootsteen of toilet niet meer doorspoelt. In vrijwel alle gevallen heeft dit te maken met een rioolverstopping.
Dit is natuurlijk vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost zien worden. Ontstoppingsbedrijf Tilburg heeft een team van ervaren ontstoppers voor u klaar staan!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren ontstopper? Dit snappen wij goed. U weet dan zeker dat dit goed is gebeurd. Daarnaast verkrijgt u bij Ontstoppingsdienst Tilburg ook garantie op onze ontstoppingen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopping? Bel nu vrijblijvend met 013 204 42 95 om uw klus te bespreken met onze collega. Ontstoppen Tilburg staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Riool Ontstoppen Tilburg

Heeft u te maken met rioollucht uit een afvoer, douche of toilet? Of stroomt het water slecht weg? Dan is er waarschijnlijk ergens een verstopping aan het ontstaan in uw riool of afvoeren.
Niemand zit te wachten op een toilet dat overstroomt of een douche waarbij het water tot de enkels komt. Wanneer dat toch het geval is, moet dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Op zo’n moment kunt u op onze Loodgieter in Tilburg rekenen. Wij kunnen uw afvoer en riool ontstoppen zodat het water weer normaal wegstroomt.

Onze ervaren loodgieters kunnen het meestal direct voor u oplossen. In sommige gevallen ligt de oorzaak van de problemen bij de buren of bij de gemeente, dan kan het wat langer duren om de verstopping te verhelpen.

Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg zodat u zeker weet dat uw verstopping op een effectieve manier wordt verholpen! Neem gerust contact op via 013 204 42 95.

Tilburg Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Tilburg
Tilburg Loodgieter
Riool Verstopping Tilburg Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Tilburg

Er zijn maar weinig dingen die zo vervelend zijn als een afvoerverstopping. Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag! Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om uw afvoerproblemen te verhelpen.
Krijgt u het niet voor elkaar om zelf uw afvoer te ontstoppen of laat u het liever uitbesteden? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Heeft u hulp nodig van een loodgieter in Tilburg bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 013 204 42 95 om uw klus te bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Tilburg

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Of loopt het water niet meer zo goed weg als eerst? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer een opstopping zit van vet of olie.
Het is aan te raden om een verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Een blokkade van etensresten en vetten kan na verloop van tijd verharden. Hierdoor wordt de verstopping lastiger te verhelpen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 013 204 42 95 om uw klus te bespreken met onze collega. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag met uw gootsteen verstopping!

Verstopping Gootsteen Tilburg
Tilburg Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Tilburg
Riool Verstopping Tilburg

Toilet verstopt

Wc Verstopt Tilburg

Heeft u last van een verstopte wc? En bent u hiervoor op zoek naar een loodgieter in Tilburg? Dan bent u aan het juiste adres.
Door een verstopping in de afvoer van de wc blijft het water staan of loopt het langzaam weg. Dit kan erg vervelend zijn wanneer dit gepaard gaat met een nare lucht of drijvende uitwerpselen. Dan wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Er is niemand die gaat wachten op een wc die overstroomt.

Onze loodgieter in Tilburg begrijpt dit heel goed en kan u met spoed helpen. Zo is uw probleem binnen no-time opgelost. Bent u opzoek naar een loodgieter in Tilburg die uw wc kan ontstoppen? Zoek dan niet verder! Bel nu vrijblijvend met 013 204 42 95 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Tilburg.

Andere services

Overige werkzaamheden

Naast dat wij verstoppingen in een riool, afvoer, gootsteen of wc ontstoppen, kunt u Loodgietersbedrijf Ontstoppingsdienst Tilburg ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Aangeraden wordt uw riool en afvoeren eens in de zoveel tijd te laten controleren door een erkend ontstoppingsbedrijf. Onze loodgieters beschikken over de nieuwste rioolcamera, waarmee wij gemakkelijk een kijkje kunnen nemen in uw riool.

De specialistische loodgieters van Ontstoppingsdienst Tilburg gaan met een speciale rioolcamera uw riool in. Hiermee gaan wij van binnenuit op zoek naar (beginnende) verstoppingen, leidingbreuken, ingegroeide boomwortels of andere rioolproblemen.

Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door de vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Tilburg? Neem dan direct contact op met een collega via 013 204 42 95.

Verstopping Afvoer Tilburg
Afvoer Ontstopping Tilburg
Loodgieters Tilburg
Tilburg Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Wij vinden voorkomen beter dan genezen. Daarom raden wij u aan uw riool regelmatig preventief te laten reinigen. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Gemiddeld genomen is een rioolreiniging eens in de vier jaar nodig. Dit kan nog wel eens verschillen. Dit verschil komt door de oudheid van het riool. Oude riolen moeten nou eenmaal vaker gereinigd worden dan een nieuwer riool.

Een rioolreiniging is ideaal om ongemakken en de daarbij horende kosten, aan uw riool te voorkomen. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.
Met een rioolreiniging van Ontstoppingsdienst Tilburg houdt u uw riolering in optimale staat. Dit komt de levensduur van het riool ten goede.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren door een loodgieter in Tilburg? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Naast het ontstoppen van riolen, kunt u Ontstoppingsdienst Tilburg ook inschakelen wanneer een riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Een riool dat verouderd of verkeerd aangelegd is, heeft een grotere kans op rioolproblemen als verstoppingen. Wanneer u te maken krijgt met een scheur in de rioolleiding, is het nodig om uw riool (deels) te vervangen of repareren.

Moet uw riool gerepareerd of vervangen moet worden? Laat dat dan doen door de gespecialiseerde loodgieters van Ontstoppingsdienst Tilburg.

Riool Ontstopping Tilburg
Tilburg Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Tilburg
Riool Ontstoppingsdienst Tilburg

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Krijgt u het maar niet voor elkaar om zelf uw gootsteen goed te ontstoppen en bent u opzoek naar een professionele ontstoppingsdienst te tilburg? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Tilburg!

De prijs die Ontstoppingsdienst Tilburg vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat Ontstoppingsbedrijf Tilburg altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij geven altijd vooraf een prijsopgave. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we uw goedkeuring hebben.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95. Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Tilburg
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Tilburg rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 013 204 42 95

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Tilburg

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Tilburg

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg!

Afvoer Ontstoppen Tilburg

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Tilburg

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Tilburg

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Tilburg

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Tilburg te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 013 204 42 95. Ontstoppingsbedrijf Tilburg staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 013 204 42 95.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 013 204 42 95.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsdienst Tilburg via 013 204 42 95.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Tilburg uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Tilburg kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Tilburg helpt u graag! Maak een afspraak via 013 204 42 95.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Tilburg en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Tilburg of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 013 204 42 95! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!