Wij helpen u graag!

Wc verstopt Tilburg

Wc Verstopt Tilburg? Spoelt uw wc nauwelijks of helemaal niet meer door? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.

Wanneer uw toilet verstopt is raden wij u geen gebruik te maken van het toilet. Hiermee wordt de verstopping namelijk hardnekkiger. Het verhelpen van de verstopping wordt hierdoor alsmaar lastiger en lastiger.

Het verhelpen van een verstopping is een lastige klus. Wanneer u zelf aan de slag gaat om uw verstopping te verhelpen, raden wij u aan voorzichtig te werk te gaan. Gooi niet zomaar alles in uw toilet.

Zit uw wc verstopt Tilburg en geen zin om zelf uw wc te ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 013 204 42 95 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsdienst Tilburg.

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Tilburg Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

013 204 42 95

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Tilburg. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Tilburg.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Tilburg en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u te maken met een wc verstopping? En krijgt u het niet voor elkaar deze zelf te ontstoppen? Ontstoppingsbedrijf Tilburg staat voor u klaar om u te helpen.
Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om verstoppingen in een wc te verhelpen. Voor veel mensen is echter niet duidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt bij het ontstoppen van deze verstoppingen.

Op deze pagina vindt u diverse manieren waarop u mogelijk zelf uw wc kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw toilet te ontstoppen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Ontstoppingsdienst Tilburg staat voor u klaar om uw verstopte wc te ontstoppen. Neem snel contact met ons op via 013 204 42 95 om uw klus te bespreken en wij zijn binnen no-time bij u!

Ontstoppen Wc Tilburg
Ontstoppingsdienst Tilburg

Jaren Ervaring

Tilburg Wc Verstopt
Verstopping Riool Tilburg

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Elke verstopping is anders. Wc verstoppingen kunnen ook op heel veel verschillende manieren ontstaan. Soms valt er wat in het toilet, waardoor de wc direct niet meer door te spoelen is.
In een ander geval is dit een langdradig proces waarbij het begin met een kleine ophoping van vuil die langzaam uitgroeit tot een hardnekkige verstopping.

We zien vaak dat deze ophopingen veroorzaakt worden door dingen als afval, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen die terechtkomen in het toilet. Deze ophoping begint klein, maar wordt contact groter en groter.

Wanneer de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan spreken wij van een verstopping. Op dit moment kunt u geen gebruik maken van het toilet.

Spoelt uw toilet slecht of helemaal niet meer door? Neem dan snel contact op om een afspraak in te plannen! Dit kan op 013 204 42 95. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Het is ontzettend vervelend wanneer u geen gebruik kunt maken van uw toilet. Veel mensen willen zo snel mogelijk af van hun wc verstopping. In sommige gevallen bent u in staat om de verstopping zelf te verhelpen.
Op het internet worden veel verschillende manieren genoemd waarop u mogelijk uw wc verstopping kan ontstoppen. Dit maakt het lastig om de meest effectieve manier te kiezen. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Tilburg hebben daarom een aantal manieren waarop u uw wc kunt ontstoppen uitgewerkt op deze pagina.

De eerste stap wanneer u zelf uw toilet wil ontstoppen, is te achterhalen waardoor de verstopping is ontstaan. In de meeste gevallen zien we dat verstoppingen in de wc worden veroorzaakt door objecten die vast blijven zitten in het toilet of riool. Vervolgens moet u vaststellen waar de verstopping zich bevindt.

Is de verstopping ontstaan omdat er een wc rol in het toilet is gevallen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt. Wordt de verstopping veroorzaakt door iets flexibels of zit de verstopping simpelweg te diep in de afvoer? Probeer de verstopping dan door het riool te forceren.

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Verstopping Wc Tilburg
Riool Verstopt Tilburg
Loodgietersbedrijf Tilburg
Tilburg Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

In de meeste toilet zit een sifon. Dit is de zwanenhals-vorm die vaak verwerkt zit in de toiletpot. Ontstoppingsdienst Tilburg ziet vaak dat hier objecten achterblijven en ophopen.
Heeft u het idee dat de verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u dit in veel gevallen eenvoudig ontstoppen. Trek rubberen handschoenen aan en verwijder de verstopping met de hand.

Is de sifon nog niet volledig schoon en plakken er nog vuilresten aan de wand? Meng dan een emmer met water aan met soda. Gooi deze emmer vervolgens leeg in het toilet. Laat dit enige tijd intrekken en spoel de wc daarna door.

Soda heeft een ontvettende werking. Hierdoor zullen de laatst overgebleven vuilresten loslaten en door het riool spoelen. Wanneer u dit gedaan heeft werkt uw toilet weer zo goed als nieuw!

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een plopper

Wanneer uw toilet verstopt zit, kun u deze misschien verhelpen met de ouderwetse plopper. Dit is een manier die erg goedkoop en ook zeer effectief is!

Hoe doet u dit? Maak alvorens u begint de ontstopper flexibel door deze enige tijd onder een warme te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter aansluit op de afvoer. Vervolgens drukt u de ontstopper rustig op de toilet hals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt.

Trek vervolgens de ontstopper snel naar u toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet doen loskomen. Het is mogelijk dat u dit proces meerdere keren moet herhalen voordat de verstopping naar boven komt.

Let op: duw de ontstopper niet te hard tegen de leiding aan. Hiermee kunt u namelijk de situatie alleen maar erger maken. Het gaat voornamelijk om het terugtrekken en niet moet om het duwen.

Is de verstopping verholpen? Spoel de wc dan nog door met een emmer warm water (geen kokend water!). Voeg hier eventueel nog wat soda of afwasmiddel aan toe. Hiermee zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt van de afvoerwand.

Wc Ontstoppingsdienst Tilburg
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Tilburg
Wc Ontstoppen Tilburg
Riool Verstopping Tilburg

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Is de verstopping in de wc niet zichtbaar en heeft u het idee dat deze veroorzaakt wordt door vet of papier? Probeer de verstopping dan te verhelpen met afwasmiddel.
Het gebruiken van afwasmiddel is een van de goedkoopste methoden voor het ontstoppen van uw wc. Vul als eerst een emmer met warm water. Doe vervolgens twee grote eetlepels afwasmiddel in het toilet.

Als laatste gooit u de emmer met warm water direct vanaf een meter hoogte in de wc. Erg belangrijk! Gooi geen kokend water in de wc. Dit kan namelijk het porselein van de wc doen breken.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Wanneer u gebruik maakt van een ontstoppingsveer, raden wij aan dit heel voorzichtig en beheerst te doen. Schade aan de leidingen kan namelijk het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.
De ervaren loodgieters van Ontstoppingsbedrijf Tilburg beschikken over de juiste veren om uw verstopping snel en effectief te verhelpen.

Neem in contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder.

Wc Verstopt Tilburg
Riool Ontstoppen Tilburg Veermachine
Tilburg Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Tilburg

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Veel ontstoppingsmiddelen die bouwmarkten en supermarkten aanbieden kunnen schade aanrichten aan uw toilet en riool. De ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben en hierdoor de binnenkant van de leidingen aantasten.
Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast. Daarnaast kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten.

Verder vervuilt u door dit te gebruiken het water wat in het hoofdriool terecht komt. Daarom raden wij u sterk af dit te gebruiken.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Om de levensduur van uw toilet en riool zo lang mogelijk te verlengen, is het van belang dat u deze in goede staat houdt. Spoel bijvoorbeeld geen vet of afval door het toilet.
Omdat de verstoppingen vaak geleidelijk ontstaan is het goed om uw riool en afvoeren periodiek te laten controleren. Hoe vaak u uw riool en afvoeren moet laten inspecteren is afhankelijk van hoe oud uw huis en het riool is. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze telefoniste.

Ontstoppingsdienst Tilburg beschikt over specialistisch meetapparatuur. HIermee kunnen wij de staat van uw riool en afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen als verstoppingen zullen komen.

Wilt u een rioolinspectie laten uitvoeren? Neem dan contact op via 013 204 42 95. Ontstoppingsdienst Tilburg zorgt ervoor dat uw riool weer volledig gereinigd is!

Wc Verstopping Tilburg
Tilburg Riool Ontstopping
Tilburg Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Tilburg

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een verstopping of andere rioolproblemen? Neem dan gerust contact op! Onze vakmannen hebben jarenlange ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze vakmannen zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Tilburg is vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Onze service en klanttevredenheid staat centraal. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte toilet.

Wilt u een afspraak maken met een ervaren professional? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Tilburg
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Tilburg rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 013 204 42 95

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Tilburg

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Tilburg

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg!

Afvoer Ontstoppen Tilburg

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Tilburg

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Tilburg

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Tilburg

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Tilburg te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 013 204 42 95. Ontstoppingsbedrijf Tilburg staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 013 204 42 95.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 013 204 42 95.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsdienst Tilburg via 013 204 42 95.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Tilburg uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Tilburg kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Tilburg helpt u graag! Maak een afspraak via 013 204 42 95.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Tilburg en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Tilburg of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 013 204 42 95! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!