Ontstoppingsdienst
Tilburg

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsdienst Tilburg

Ontstoppingsdienst Tilburg? Spoelt het water niet meer weg uit de gootsteen of loopt uw toiletpot niet meer leeg? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een grote verstopping.

De meeste verstoppingen zijn lastiger te verhelpen, wanneer je niet de beschikking hebt over het juiste materiaal. Gelukkig hebben wij daarom ervaren rioolontstoppers in dienst. Zij zijn voorzien van professionele apparatuur. Hiermee kunnen zij elke verstopping verhelpen.

Om onnodige schade te voorkomen stellen wij voor om zo snel mogelijk de verstopping te verhelpen. Wanneer u langer wacht, worden de problemen alsmaar groter en vervelender. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Tilburg.

Wilt u een afspraak inplannen om uw verstopping te laten verhelpen? Neem dan gerust contact op via 013 204 42 95. Ontstoppingsdienst Tilburg helpt u graag!

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Services

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

013 204 42 95

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Tilburg. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Tilburg.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Wanneer u te maken heeft met een hardnekkige verstopping, wilt u waarschijnlijk een vakman die direct een goede oplossing levert: een spoedservice.
Bij verstoppingen met spoed kunt u Ontstoppingsbedrijf Tilburg daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp bij uw rioolverstopping.

Onder spoedklussen verstaan wij klussen die niet kunnen wachten. Zo is het mogelijk dat uw toilet of wastafel overstroomt door een verstopping. In dat geval zoekt u Ontstoppingsdienst Tilburg, die op ieder moment van de dag snel ter plaatse kan zijn.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg via 013 204 42 95 en wij komen uw zo snel mogelijk helpen!

Loodgieters Tilburg
Afvoer Verstopping Tilburg

Jaren Ervaring

Tilburg Riool Verstopping
Riool Ontstopping Tilburg

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Elke verstopping is anders. Dit maakt het soms lastig om te bepalen of u daadwerkelijk te maken heeft met een verstopping.

Verstoppingen zijn te herkennen aan de volgende signalen:

  • U hoort een borrelend geluid uit de afvoer, wanneer u de wc doortrekt
  • Het water in de afvoer spoelt niet weg
  • De gootsteen spoelt niet meer goed door
  • U kunt het toilet niet meer doortrekken

Verstoppingen zijn in ieder geval erg vervelend en kunnen voor veel overlast zorgen. In veel gevallen is een verstopping ook lastig te verhelpen omdat de meeste mensen niet over de nodige kennis en/of machines beschikken.

Heeft u te maken met een verstopping in een afvoer of het riool? Wij komen graag langs om deze te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg op 013 204 42 95.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Het ontstaan van verstoppingen is vaak een proces wat enige tijd duurt. In de meeste gevallen begint dit met een kleine ophoping. Vaak door iets wat in het riool is gevallen.
Deze ophoping wordt hard waarna nog meer deeltjes daarachter kunnen blijven steken. Hierdoor ontstaat er een steeds groter wordende blokkade die blijft groeien totdat het water er niet meer doorheen kan stromen.

Het is ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt door boomwortels. Dit zien wij vooral bij oudere huizen met riolering van gresbuizen. De wortels kunnen de gresbuizen makkelijk binnendringen waardoor er een blokkade kan ontstaan.

Bij nieuwe huizen worden er geen gresbuizen meer gebruikt voor het aanleggen van het riool. In plaats daarvan worden pvc-buizen gebruikt voor de afvoer van vuil water. Dergelijk kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat de kans op een verstopping door boomwortels kleiner is.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren professional? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg op 013 204 42 95.

Wc Verstopping Tilburg
Riool Verstopping Tilburg Camerainspectie
Loodgieter Ontstoppingdienst Tilburg
Riool Verstopt Tilburg

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Bij verstoppingen die niet erg hardnekkig zijn, kunt u proberen om zelf de verstopping te verhelpen. Belangrijk is dan om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt.

Zit de blokkade in het begin van de afvoer of denkt u dat de verstopping dieper in het riool gelegen zit? Afhankelijk hiervan kunt u de ontstoppingsmethode kiezen.

Vervolgens is belangrijk om te achterhalen wat de oorzaak van de verstopping is. Een toilet dat verstopt is door wc-papier wordt anders opgelost dan een wc die verstopt is door het wegspoelen van vet/olie en etensresten.

Bent u op zoek naar een ervaren ontstopper? Wij komen graag uw verstopping verhelpen! Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Tilburg op 013 204 42 95.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het is soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen.

De loodgieters van Ontstoppingsdienst Tilburg hebben een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u toegelicht!

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg op 013 204 42 95.

Tilburg Wc Ontstoppen
Tilburg Verstopping Riool
Tilburg Riool Verstopt
Verstopping Afvoer Tilburg

De welbekende plopper

Afvoerverstopping verhelpen met een plopper

Spoelt uw afvoer niet meer door en denkt u dat een verstopping hiervan de oorzaak is? Dan is het gebruik van een ouderwetse plopper zeker goede methode om van de verstopping af te komen.
In de praktijk is te zien dat deze methode zeer effectief is tegen afvoer verstoppingen. Voordat u aan de slag gaat raden we u aan de plopper zacht te maken. Dit kunt u doen door deze even onder een warme kraan te houden. De plopper zal hierdoor beter aansluiten op de afvoer.

Zet de plopper vervolgens op de hals van de verstopte afvoer. Duw de stok zo ver mogelijk naar beneden en trek hem vervolgens terug omhoog. Bij het terugtrekken ontstaat een zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping loskomt.

Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om dit proces meerdere malen te herhalen. Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met warm water.

Soda en azijn

Wc ontstoppen met soda en azijn

Bevindt er een verstopping in uw toilet? Dan is soda een mogelijke methode om dit verstopping te verhelpen. De praktijk heeft al meerdere keren uitgewezen dat een ontstopping met soda (zuiveringszout) kan werken wanneer uw toilet verstopt zit.
Dit werkt erg eenvoudig. Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout (baking soda) bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de toiletpot en laat dit een tijd intrekken.

Wanneer dit nog geen effect heeft gehad, raden we u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn.

Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in het toilet die verstopt zit. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Tilburg Loodgieter
Tilburg Gootsteen Ontstoppen
Afvoer Verstopt Tilburg
Wc Ontstoppingsdienst Tilburg

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer uw riool verstopt is geraakt door iets wat flexibel is, raden wij je aan de verstopping te verhelpen met behulp van een ontstoppingsveer. Deze flexibele ontstoppingsveer drukt u relatief simpel in de afvoer.
Op het moment dat u de verstopping hebt bereikt, moet u voorzichtig duwen, trekken en draaien. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Wanneer u de verstopping heeft verholpen, zult u dit direct merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige ontstoppingsmiddel die zeker kan helpen bij het ontstoppen van een riool. Tevens moet u weten dat dit wel een manier is waar ook risico’s bij komen kijken.

Hebben de andere methodes nog geen effect gehad en wilt u aan de slag gaan met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

U gaat als volgt te werk. Stop de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer, zo diep als het kan. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan met spuiten.

Afvoer Ontstoppingsdienst Tilburg
Afvoer Verstopt Tilburg
Tilburg Loodgietersbedrijf
Gootsteen Verstopt Tilburg

Pas op met deze middelen!

Vermijd deze chemische ontstoppingsmiddelen

Veel chemische ontstoppingsmiddelen die bouwmarkten en supermarkten aanbieden kunnen schade aanrichten aan uw toilet en riool.
De ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben en hierdoor de binnenkant van de leidingen aantasten.

Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast. Daarnaast kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten.

Deze middelen komen uiteindelijk allemaal in het riool terecht. Dus naast het feit dat het slecht is voor uw riool en afvoer, vervuilt u hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het riool terecht komt. Wij raden daarom het gebruik van deze middelen af.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Geven de bovenstaande ontstoppingsmethodes niet het gewenste effect? Schakel dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Daarnaast zijn onze ontstoppers gecertificeerd met een VCA-diploma.
De juiste mensen met het juiste gereedschap zorgt voor een goede ontstopping. Wij leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen. Wij zorgen altijd voor een professionele afhandeling van uw verstopte toilet.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen op een verantwoorde en professionele manier? Neem dan contact op met ons ontstoppingsbedrijf in Tilburg op 013 204 42 95. Wij helpen u graag!

Ontstoppen Riool Tilburg
Verstopping Afvoer Tilburg

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Tilburg
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Tilburg rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 013 204 42 95

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Tilburg

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg!

Afvoer Ontstoppen Tilburg

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Tilburg

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Tilburg

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Tilburg

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Tilburg te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 013 204 42 95. Ontstoppingsbedrijf Tilburg staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 013 204 42 95.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 013 204 42 95.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsdienst Tilburg via 013 204 42 95.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Tilburg uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Tilburg kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Tilburg helpt u graag! Maak een afspraak via 013 204 42 95.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Tilburg en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Tilburg of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 013 204 42 95! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!