Riool Ontstoppen 
Tilburg

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Tilburg

Riool Ontstoppen Tilburg? Komt het water via wastafel omhoog op het moment dat u de wc doorspoelt of hoort u een borrelend geluid uit uw afvoeren? Dat betekent dat dat u te maken heeft met een hardnekkige verstopping.

In de meeste gevallen zijn verstoppingen in riolen lastig te verhelpen. Ontstoppingsdienst Tilburg snapt goed dat u zelf waarschijnlijk niet het materiaal of de kennis in huis hebt om zelf uw riool te ontstoppen. Gelukkig beschikt Ontstoppingsbedrijf Tilburg over professionele apparatuur om elke verstopping te verhelpen.

Om onnodige schade te voorkomen stellen wij voor om zo snel mogelijk de verstopping te verhelpen. Wanneer u langer wacht, worden de problemen alsmaar groter en vervelender. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Tilburg.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Tilburg zodat u zeker weet dat uw verstopping wordt verholpen! Riool Ontstoppen Tilburg staat voor u klaar! Neem contact op via 013 204 42 95.

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Tilburg

Services

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

013 204 42 95

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Tilburg. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Tilburg.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Tilburg

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Tilburg kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.
Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ons werkgebied omvat heel Tilburg en omstreken. Ontstoppingsdienst Tilburg brengt geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Tilburg of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool en wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? Ontstoppingsdienst Tilburg wilt u hier zeker graag bij helpen! Wij zijn te bereiken op 013 204 42 95.

Riool Ontstoppen Tilburg
Tilburg Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Tilburg
Tilburg Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een verstopping ontstaat vaak geleidelijk over de tijd. In sommige gevallen kan dit proces maanden duren. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken. Vaak ontstaan deze ophopingen door vastzittende objecten.
Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Op het moment dat een riool verslecht of verouderd is, zal de kans op verstoppingen en andere problemen vergroot worden. De riolen van oudere huizen zijn aangelegd met gresbuizen.

Nieuwe huizen worden tegenwoordig rioolbuizen gemaakt van kunststof. Kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat boomwortels veel lastiger het riool binnen kunnen komen en u dus minder vaak last heeft van verstoppingen.

Wij komen graag langs om uw riool te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg op 013 204 42 95.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wanneer u zelf uw riool wilt ontstoppen, is het van belang eerst erachter te komen waar de verstopping zich bevindt, zodat u vervolgens uw ontstoppingsmethode kunt kiezen. Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw verstopping kan verhelpen.
Wilt u uw riool liever laten ontstoppen door een ervaren ontstopper die jarenlang in dit vak zit? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken!

Het is lang niet altijd duidelijk waar de verstopping zit. Soms is dit snel te zien, bijvoorbeeld omdat de wastafel vol blijft staan met water. Het kan ook zo zijn dat de wastafel begint te borrelen wanneer u het toilet doorspoelt. Dan is het dus niet duidelijk of de verstopping nou in het toilet of in de wastafel zit.

Dit kunt u achterhalen door in iedere afvoer een emmer water leeg te gieten. De afvoer waar het water in blijft staan of waar het water heel langzaam wegloopt is de afvoer waar de verstopping zich in bevindt.

Het kan komen door een ophoping van haren, zeepresten of bijvoorbeeld door zand. Maar ook kan het zijn dat er een te groot voorwerp door het toilet is gespoeld. Deze kan de leiding blokkeren waardoor het water niet meer normaal door kan spoelen.

Bel Ontstoppingsbedrijf Tilburg om uw verstopping te verhelpen. Neem gerust contact op via 013 204 42 95 om uw situatie te bespreken met onze collega.

Tilburg Wc Verstopt
Riool Verstopt Tilburg
Ontstoppingsdienst Tilburg
Riool Ontstoppen Tilburg Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Op het moment dat u te maken heeft met een hardnekkige riool verstopping, kunt u deze proberen te ontstoppen met een ontstoppingsveer.
De stalen ontstoppingsveer is dun en flexibel, wat ervoor zorgt dat u deze gemakkelijk door de afvoer kan duwen. Duw de veer zo diep dat afvoer in, dat u de riool verstopping bereikt. Wanneer u de verstopping bereikt heeft, raden wij u aan voorzichtig te duwen.

Sommige afvoerleidingen zijn niet recht en bevatten bochten. In dat geval is het mogelijk dat u de veer even moet duwen en/of draaien. Wij raden u aan om dit heel voorzichtig te doen. Hiermee voorkomt u dat u schade aanricht aan de afvoer of het riool.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het is mogelijk om een rioolverstopping te verhelpen met een hogedrukreiniger. Dit is een krachtige maar ook riskant ontstoppingsmethode. Door de kracht van de reiniger kunt u namelijk schade aanrichten aan uw afvoeren.
Wilt u het toch proberen om zelf uw riool te ontstoppen met een hogedrukreiniger? Doe dit dan als volgt. Druk de hogedrukreiniger dan zo ver mogelijk de rioolbuis in. Spoel de leiding vervolgens een aantal minuten goed door.

Het is mogelijk dat u merkt dat er geen beweging in de verstopping te krijgen is. Blijf dan niet onbenullig doorspuiten. De kans is dan namelijk groot dat er helemaal geen beweging in te krijgen is. Op het moment dat u dan toch doorgaat, is de kans aanwezig dat u schade aanricht of de verstopping nog hardnekkiger maakt.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Tilburg
Tilburg Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Tilburg
Ontstoppen Riool Tilburg

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

U kunt uw verstopte riool ook ontstoppen door gebruik te maken van soda, ook wel zuiveringszout genoemd. De werking van soda is ontvettend.
Door het spoelen met soda zullen afvalresten zoals zeep en haren goed loslaten. Daarom is het gebruiken van soda een goede bij het ontstoppen van doucheputjes, wastafels of gootstenen.

Hoe doet u dit? Schep de soda met een lepel in de afvoer en laat het enkele minuten intrekken. Wanneer het goed ingetrokken is spoelt u de afvoer door met kokend water. Om deze methode de beste werking te laten hebben, is het aan te raden dit een aantal keer te herhalen.

Daarnaast kunt u de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Veel ontstoppingsmiddelen die bouwmarkten en supermarkten aanbieden richten veel schade aan in de afvoer. De ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben en hierdoor de binnenkant van de leidingen aantasten.
Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast. Daarnaast kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten.

Verder vervuilt u door dit te gebruiken het water wat in het hoofdriool terecht komt. Daarom raden wij u sterk af dit te gebruiken.

Ontstoppen Wc Tilburg
Tilburg Ontstoppen Afvoer
Tilburg Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Tilburg

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

De werkwijze van Ontstoppingsdienst Tilburg is zeer doeltreffend en effectief. Hierdoor zijn wij in staat zeer betaalbare tarieven te berekenen. En dit doen wij in combinatie met de beste kwaliteit.
Wij van Ontstoppingsdienst Tilburg houden niet van vervelende financiële verrassingen achteraf. Om dit voorkomen ontvangt u van ons altijd vooraf een prijsopgave. Hierin geven wij aan aan welke werkzaamheden wij willen uitvoeren en tegen welke prijs. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Onze monteurs beschikken allemaal over een VCA-diploma. Daarnaast hebben zij de beschikking tot de nieuwste apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Tilburg staat 24 uur per dag klaar om u te helpen bij het oplossen van uw rioolproblemen.

Bij ons staat de klant staat centraal. Ontstoppingsdienst Tilburg zorgt voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst in Tilburg via 013 204 42 95 om een afspraak in te plannen.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Tilburg
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Tilburg rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 013 204 42 95

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Tilburg

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg!

Afvoer Ontstoppen Tilburg

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Tilburg

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Tilburg

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Tilburg

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Tilburg via 013 204 42 95.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Tilburg te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 013 204 42 95. Ontstoppingsbedrijf Tilburg staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 013 204 42 95.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Tilburg!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 013 204 42 95.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsdienst Tilburg via 013 204 42 95.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Tilburg uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Tilburg kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Tilburg helpt u graag! Maak een afspraak via 013 204 42 95.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Tilburg en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Tilburg of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 013 204 42 95! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsbedrijf Tilburg helpt u graag!